Växande företaget Relevant Reklam: Därför använder vi Capcito

När en av deras största och bästa kunder började tära på deras kassa visste de att det var dags att ta hjälp. Tack vare rekommendationer och vägledning hittade de Capcito. Genom fakturabelåning från Capcito har marknadsbyrån Relevant Reklam kunnat fokusera mer på sin verksamhet.

Relevant Reklam är en byrå som erbjuder tjänster och produkter inom reklam, webb och kommunikation. Deras uppdrag är små som stora och de arbetar med annonseringar, kampanjer, hemsidor, förberedelser inför mässor och allt däremellan. Med kunder från restauranger och småbutiker till kunder inom läkemedelsindustrin varierar deras arbetsuppgifter, men även deras utgifter.

“Capcito är ett bra företag som är framåt i tiden. Det är värt att använda sig av dem just för att deras produkt är så smidig”              
 – Lars Pansaré, VD

Under två års tid har Relevant Reklam belånat fakturor hos Capcito för en specifik kund. Genom att ta in extra likviditet när det behövs kan Relevant Reklam ta sig an större kunder som den här. Därmed belånar de faktura för just den kunden, vilket vd:n Lars Pansaré berättar har varit jättebra för att stärka kassaflödet.  Fördelarna med att anlita Capcito har varit flexibiliteten, och främst att det är enkelt. De utnyttjar fakturabelåning när de känner att de behöver, säger Lars.

Fakturabelåning innebär att ett företag lånar pengar av ett finansbolag eller en bank som använder sig av dina kundfakturor som säkerhet, även kallat pant.


Vill du lära dig mer om Capcitos fakturabelåning?
LÄS MER  

Fakturabelåning på Capcito innebär att du lånar när du behöver stärka kassaflödet. Vi tar inte ut några dolda avgifter och en ränta som landar någonstans mellan 0,8% – 2,9% per 30 dagar. Du betalar bara ränta för dagarna företaget lånar – till exempel: om du har en ränta på 2% per 30 dagar och ditt företag bara lånar 15 dagar så blir din ränta 1% av beloppet. Det tillkommer alltså inga avgifter och vi tar endast ut ränta för tiden du haft pengarna på företagets konto.

Genom rekommendationer från PS Inkasso, som agerar redovisningsbyrå åt Relevant Reklam, hänvisades Relevant Reklam till Capcito. Capcito har sedan tidigare ett samarbete med PS Inkasso vilket Lars anser är en stark trygghet för alla parter. Tack vare finansiering genom Capcito sparar Lars bland annat tid för att kunna driva deras projekt framåt.


Vill du satsa på tillväxten?
Få ett gratis lånelöfte på 1 min
LÄS MER