Så funkar Capcitos algoritm – som gör allting möjligt

Bankerna tittar på gamla bokslut – vi går mycket längre än så. Så här funkar Capcitos algoritm.

Capcitos algoritm innebär att ditt företag kan få ett låneutrymme på några minuter – en process som ofta kan ta flera veckor hos banken. Vi har spenderat väldigt mycket tid, kärlek och pengar på att bygga den här tekniken – vi hoppas att du uppskattar vår tjänst, och upplever den som smidig.

Bilden ovan är tagen på kontoret, där ett konstant arbete pågår med att utveckla och förfina våra algoritmer. Utvecklare och matematiker samarbetar tätt för att bygga den mest kompletta och rättvisa riskbedömningen av ett företag – baserat på både historik och nutid.

Capcitos algoritm innebär att ditt företag kan få ett låneutrymme på några minuter – en process som kan ta flera veckor hos banken.

Vi är de enda i Sverige som kopplar mot molnbokföringen, och därmed kan beräkna ett skräddarsytt låneutrymme i realtid.

60% av Sveriges företagare upplever att det är svårt att få finansiering till sin verksamhet. När 4 av 5 jobb skapats av småföretagare sedan 1990 borde deras tillgång till kapital prioriteras. Vi arbetar för att kunna erbjuda rättvisa finansieringsvillkor till alla företag baserat på hur det går just nu – inte för ett år sedan.

Det här tittar vi bland annat på:

  • Hur ditt företag går ekonomiskt just nu
  • Dina kunder och deras kreditvärdighet
  • Ditt företags fakturering

Genom intelligenta algoritmer processar Capcito miljontals datapunkter för att skapa sig en helhetsbild av bolagets riskexponering.


Behöver ditt företag kapital för att växa?
Se ditt låneutrymme på 2 minuter
TESTA HÄR